Hallituksemme kantaa huolta varakkaista

Nyt jo toisen hallituskauden ajan maatamme on johdettu niin, ettei mitään hyvää ole saatu aikaiseksi. Jos toisella kädellä annetaan, niin toisella kädellä se viedään. Ainoa hyvä asia oli yli 60 v. työttömien eläkkeelle pääseminen. Se ei kuitenkaan minua saa äänestämään perussuomalaisia.

Työttömistä suurin osa haluaa oikeasti töihin. Heitä rangaistaan kun työpaikkoja ei ole. Kurjuuteen vaipuu entistä suurempi osa maamme tavallisesta väestöstä. Kukaan ei maininnut pieneläkkeiden tasokorotuksista. Sairaan- ja vanhusten hoitokuluja ei helpotettu mitenkään.

Kansastamme suurin osa kannattaa ylisuurten yritysjohtajien palkkojen saattamista kohtuutasolle ja ylisuurien eläkkeiden leikkausta. Veroja sinne, joilla on millä maksaa eli reilu progressiivinen verotus ja yläpäässä tuntuvasti. Nyt pienituloisten lasten koulutustakin kiristettiin (varakkaan perheen lapset pärjäävät), siinäkin pitäisi ottaa vanhempien tulot huomioon.

Varakas vaihtaa autojaan tiuhaan, sitä helpotettiin verokevennyksin, mutta pienituloinen maksaa polttoainekuluja päästäkseen työpaikalleen jne.

Itse eduskunnan kulujen karsimista, ei mitään. Siellä istuu muutenkin suuri määrä liikaa tyhjäntoimittajia vuodesta toiseen. Missä on se raja jolloin maamme tavallinen väestö oikeasti nousee barrikadeille vaatimaan inhimillistä elämää myös meille?

SINI HIRVONEN

Nurmo

Kommentoi