En virtsannut kahvipannuun

Kiitos näin aluksi toimittajalle lehtenne keskiviikon artikkelista. Sanoin, että voin milloin vain todistaa Uudenmaan piirin puheenjohtaja Jyrki Vaskelan puheet perättömiksi.


On todella törkeää käytöstä, että kerrotaan lehdistölle, että minä olen virtsannut kahvipannuun. Nyt voivat kaikki mennä teltalle ostamaan kahvia ja katsomaan, meneekö kaupaksi. Kaikki luultavammin karttelevat koko touhua.

Vaskela lausui edelleen valheita itsenäisyyspuolueen Uudenmaan piiristä lehdessänne. Totuus on tuolloin ollut se, että Uudenmaan piirisihteeri Katri Aalto ilmoittaa Suomi24.fi-sivustolla seuraavaa: sähköpostina eroilmoituksen puolueesta ovat tehneet Heikki Parviainen, Ari Ahlgren, Aki Pitkänen, Inga Helin-Savolainen, Pertti Savolainen ja Jarko Jokinen. Nämä tiedot siis saamieni sähköpostien ja puheluiden perusteella.

"Itse (Katri Aalto) erosin Uudenmaan piirin hallituksesta, mutta en puolueesta." Heini Parviainen antoi ensin eroilmoituksen puolueesta, mutta perui sitten eroamisensa ja erosi vain Uudenmaan piirin ehdokkuudesta.

Kuten Heikki mainitsee, jäljellä on kolme vaaliehdokasta sekä Lea Uudenmaan piirin hallituksessa. Että näin jälleen kerran osoitetaan Vaskelan väittämät ja puheet perättömiksi.

Se että Vaskelan mukaan ainoastaan kolme ehdokasta Uudellamaalla olisi hänen mukaan luopunut ehdokkuudesta kansanedustajaksi, totuus on juuri päinvastainen eli kolme on ainoastaan jäljellä. Kuten piirisihteeri Katri Aalto mainitsee.

Vaskelan lehdistötiedotteen johdosta on keskiviikkona tehty tutkintapyyntö viranomaisille perättömistä syytöksistä julkisessa lehdistätiedotteessa.

Eli nyt on hänen kaivettava näytöt ja todisteet esiin. Mitä tällainen käytös osoittaa hänen kyvystään toimia piirin puheenjohtajana?

Kysymyksessä on suuri puolueen joukkopako tärkeimmässä vaalipiirissä, mikä johtaa vääjäämättä valitettaviin tuloksiin.

En olisi halununnut alkaa tähän, mutta tarvittaessa puolustan varmuudella piikittelijästä kärsineitä ihmisiä yhdistyksissä. Heillä on sentään ihmisoikeudet. Heitä ei saa moittia tai haukkua silloin, kun he uhravaat omaa varallisuuttaan piirin hyväksi täydellä sydämellä ja antaumuksella.

En olisi halunnut puolueelta mitään muuta kuin mitä annettiin. Olin onnekas ja onnellinen niistäkin. Pesonen olisi antanut minulle puoluelehden tekemisenkin taiton osalta ennen puoluekokousta.

Olen surullinen Antti Pesosen puolesta, että hän joutui tähän tilanteeseen. Antti on herrasmies, mutta kyky puuttua yhden piirin epäkohtiin ja puolueen toimintatapojen muutoksiin tuli liian myöhään ja se on surullista.

Hänelle annettiin täydet eväät lopullisen pisteen laittamiselle yhdelle henkilölle.

HEIKKI PARVIAINEN

valtuutettu

kansainvälinen toimittaja FI 11301

Nummi-Pusula


Luetuimmat pääkirjoitukset