Sinulle "Yksi monien puolesta"

Pyysit vastausta (18.4.) siihen, miksi naiset ovat nirppanokkia eikä heille kelpaa enää perusmies.

Voi vain arvata, että kirjoitit omasta puolestasi, vaikka nimimerkki toisin antaa ymmärtää. Vaikka en tiedä, kuka olet, minkä näköinen olet, millainen koulutus ja kielitaito sinulla on, voin olla varma, että ongelmasi on asennepuolella. Olet erityisen taitava hakemaan ongelmiin syitä itsesi ulkopuolelta. Siinä vaiheessa, kun ymmärrät oikeasti miettiä hieman omaa asennettasi ja suhtautumistasi naisiin (ja yleensäkin muihin ihmisiin), alkaa muutoksia ympärilläsi tapahtua.

Vakuutan sinulle, että asenne, joka kirjoituksestasi paistoi läpi, paistaa myös käyttäytymisessäsi. Itse et sitä tiedosta.

Niin kauan kuin syyllistät naisia siitä, että he eivät sinusta kiinnostu ja nimität heitä nirppanokiksi, hukkaat kallista aikaasi ja biologisen kellon viimeiset kohtalon kumaukset todellakin ehtivät lyödä.

Oletan, että olet perusmiehenä perussiisti ulkoiselta olomuodoltasi. Se kai ei tee vielä kenestäkään nirppanokkaa, jos sitä mieheltä edellyttää. Sen varmaan oletkin ymmärtänyt tarkistaa.

Mutta kehotankin sinua kiireesti pohtimaan ja uudistamaan omia ajatuksiasi ja asennettasi naisia kohtaan ja myöntämään omat heikkoutesi. Se ei ole helppo tehtävä, mutta jos siinä onnistut, ehkä vähitellen huomaat, ettemme me naiset nyt niin nirppanokkia olekaan.

Voit jopa ajatella (oma nainen kainalossa), että naisethan ovat niin fiksua porukkaa, etteivät ketä tahansa dorgaa hyväksykään asenteineen miehekseen. Valitsevat vain parhaasta A-ryhmästä, johon itsekin huomaat yllättäen kuuluvasi.

Onneksi meillä kaikilla on valinnanvapaus. Myös ajatusten ja asenteiden suhteen. Niillä on valtava voima.

Yksi monien "nirppanokkien" puolesta

Ilmajoki