sunnuntai 22.1.2017

| Nimipäivät: Visa

Kirjaudu sisäänLukeaksesi digilehteä tarvitset voimassa olevan Ilkan tilauksen.


Jos olet aikaisemmin rekisteröitynyt käyttäjäksi, kirjaudu palveluun sähköpostiosoitteellasi.


Jos olet uusi verkkopalvelun käyttäjä, rekisteröidy ja aktivoi lukuoikeutesi asiakasnumerollasi.

13523 Palvelut

Lähetä uutiskuva tai uutisvinkki

Lähetä ottamasi uutiskuva Ilkkaan. Toimitus valitsee julkaistavat kuvat. Kuvia voidaan julkaista Ilkan verkkosivuilla, painetussa lehdessä tai molemmissa. Kuvia voidaan julkaista myös muissa I-Mediat Oy:n lehdissä. Julkaistuista kuvista lähettäjä saa yllätyslahjan. Voit lähettää myös juttuvinkin Ilkkaan.

Uutiskuvia ja juttuvinkkejä voit lähettää kätevästi maksuttomalla tekstiviestillä, sähköpostilla tai oheisella lomakkeella. Sähköpostiosoite on toimitus@ilkka.fi. Juttuvinkit voit myös soittaa numeroon 06 247 7504.


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Henkilötietosi

UUTISKUVA

  • Lähetä ottamasi uutiskuva kuvaviestinä tekstiviestinä numeroon 13523. Kirjoita viestin alkuun VINKKI ja sen jälkeen viestisi. Viestit ovat maksuttomia ja palvelu toimii kotimaisilla operaattoreilla.

JUTTUVINKKI

  • Lähetä juttuvinkki tekstiviestinä numeroon 13523. Kirjoita viestin alkuun VINKKI ja sen jälkeen viestisi. Viestit ovat maksuttomia ja palvelu toimii kotimaisilla operaattoreilla.Uutiskuvan säännöt

Kuvan lähettäjä vakuuttaa, että hänellä on kaikki tarvittavat oikeudet lähettämäänsä kuvaan ja oikeus luovuttaa kuva Ilkalle. Lähettäjä luovuttaa Ilkalle kuvan vapaan ja ajallisesti rajoittamattoman käyttö- ja uudelleenjulkaisuoikeuden nykyisissä ja tulevissa jakelukanavissa ja käyttötarkoituksissa samoin kuin materiaalin edelleenluovutus- ja muunteluoikeuden. Kuvan tekijänoikeudet jäävät sen lähettäjälle.

Kuvia käytetään vain uutistarkoituksiin, jolloin julkisella paikalla kuvaamiseen tai kuvassa esiintyvien ihmisten suostumusta ei tarvita. Mikäli kuva ei ole otettu julkisella paikalla, on lähettäjällä oltava suostumus kuvan julkaisuun kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä. Kuvaa tai lähettäjän tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin. Julkaistuista kuvista lähetetään yllätyslahja ja yhteystietojen saamiseksi kuvan lähettäjään otetaan yhteyttä Ilkasta. Julkaisemattomista kuvista ei yllätyslahjaa anneta.

Ongelmatilanteissa soita 06 2477 504.

Lisätietoa kuviin liittyvistä tekijänoikeuksista löydät osoitteesta www.kuvasto.fi.