–  Tuntui siltä, että Aholla on maila kuumana, joten annoin vain kiekon hänelle, Teräväinen veisteli NHL:n nettisivuilla.

–  Ajattelemme pelistä Ahon kanssa samalla tavalla, joten pyrimme nopeaan ja työteliääseen peliin. Kun teemme paljon töitä, saamme paljon irtokiekkoja, Teräväinen jatkoi.

Aho on iskenyt neljä maalia viidessä viime pelissään. Hän on nyt nakutellut yhteensä 10+13=23 pistettä 40 NHL-ottelussa.

–  Hän kehittyy tasaisesti. Hän uskaltaa pitää kiekkoa ja katsoa parasta vaihtoehtoa. Olisi mukavaa, jos hänestä tulisi hieman itsekkäämpi ja hän pelaisi vielä enemmän maalia kohti. Mutta toisaalta hän on vasta 19-vuotias ja hänen kehityksensä etenee juuri oikealla tavalla, analysoi Carolinan päävalmentaja Bill Peters Ahoa.

Chicagon Hartman mätti hattutempun

Chicagon hyökkääjä Ryan Hartman teki hattutempun eli kolme maalia Blackhawksin kotiottelussa Nashville Predatorsia vastaan. Hän mätti kaikki maalinsa peräjälkeen kolmannessa erässä. Kaksi hänen osumistaan syntyi tyhjään maaliin, kun Nashville yritti tasoittaa ottelua ilman maalivahtia. Lopulta Chicago voitti 5–2.

–  Ei sillä ole väliä kuinka ne maalit syntyvät, kaikki maalit lasketaan. Tuskin kukaan muistaa maalien syntytapaa parin päivän jälkeen, Hartman tuumi.

Nashvillen maalivahti Pekka Rinne torjui 26 laukausta.

Pittsburgh Penguins kaatoi kotikaukalossaan Tampa Bay Lightningin 6–2. Pittsburghin Olli Määtälle ja Tampa Bayn Valtteri Filppulalle kirjattiin syöttöpiste mieheen.

STT